Wie zijn wij?

Marconsult bvba biedt al meer dan 30 jaar ervaring aan in verschillende vakgebieden. Wij zijn voornamelijk pragmatisch en resultaatgericht ingesteld en werken binnen uw team nauw samen met medewerkers uit uw organisatie.

Meer en meer worden de bouwstenen van projectmanagement vertaald naar de dagelijkse operaties van een organisatie. Elke opdracht kan immers tot project worden gemaakt, zonder hiertoe te moeten vervallen in een logge en bezwarende project administratie.

De tijd ontbreekt u meestal wel om uw projecten te ontplooien. Wij zijn voornamelijk operationeel actief in de binnen- en buitendienst, te velde bij uw prospecten en klanten. Actief aanwezig zijn op vakbeurzen. Wij hebben reeds voor meerdere bedrijven hun bedrijf of product mogen promoten als standhouder op nationale en internationale beurzen.

Waarschijnlijk is het ook bij uw project het geval: niet iedereen is even gelukkig met de verandering die u brengt. Sommige mensen stellen het nut van het project in vraag, anderen twijfelen of het ooit zal werken. Een paar mensen steunen u actief, terwijl de meesten gewoon stilzwijgend hun deel van het projectwerk doen. Weerstand tegen verandering is voor veel projectmanagers een bekend struikelblok. Maar hoe gaat u ermee om?

De applicatie Consultancy en ICT voor Marconsult bvba,, zijn allen ervaren software specialisten. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste versies en ontwikkelingen. Hun specialisatie bestaat uit het inrichten en configureren van de software om deze optimaal aan te sluiten bij uw werkprocessen

Daar waar u geen tijd voor heeft, daar maken wij tijd voor!